8000 Székesfehérvár, Lövölde út 30.
+36-30 400-2715
Okospad

Egyszerűségében a legjobb  A Steora Standard a világ legkedveltebb okos-padja. Olyan kültéri helyekre lett tervezve, ahol sok napsugárzás éri pl: városi terek, kikötők, parkok. A Steora Standard 100%-ban napenergiával működik, nincs szükség egyéb energiaellátásra vagy infrastruktúra kiépítésére. A speciálisan kifejlesztett vezérlőszerkezet 30%-kal több energiát képes termelni. Téli napokon érzékeli az időjárási viszonyokat és rossz idő esetén lekapcsolja a padot. Egyszerű és kiegyensúlyozott kialakításával, ideális méretével a Steora a hagyományos padok helyére is telepíthető, modern megjelenést adva a külső tereknek. Beépített napelemekkel rendelkezik, Wi-Fi hotspot-ként és okos-eszközök számára töltőállomásként is szolgál. 

      

A Steora Standard  a világ legkedveltebb okos-padja. Olyan kültéri helyekre lett tervezve, ahol sok napsugárzás éri pl: városi terek, kikötők, parkok. A Steora Standard 100%-ban napenergiával működik, nincs szükség egyéb energiaellátásra vagy infrastruktúra kiépítésére. A speciálisan kifejlesztett vezérlőszerkezet 30%-kal több energiát képes termelni. Téli napokon érzékeli az időjárási viszonyokat és rossz idő esetén lekapcsolja a padot. Egyszerű és kiegyensúlyozott kialakításával, ideális méretével a Steora a hagyományos padok helyére is telepíthető, modern megjelenést adva a külső tereknek. Beépített napelemekkel rendelkezik, Wi-Fi hotspot-ként és okos-eszközök számára töltőállomásként is szolgál. 

A Steora Hybrid ötvözi a Steora Standard napelemes megoldását a vezetékes áramellátással. Elsősorban olyan országok számára készül, ahol a hosszú téli hónapokban kevesebb a napfény. A napelemes és vezetékes áramellátásnak köszönhetően a pad az év teljes egészében el tudja látni feladatait, alkalmazkodva a külső viszonyokhoz. A kevésbé napsütéses napokon elsősorban vezetékes áramról üzemel. Ha a napelemes akkumulátor töltöttsége 30% alá esik, a vezetékes ellátás bekapcsol és rövid idő alatt feltölti a rendszert.  Mivel vezetékes áramról is üzemel, így a Steora Hybrid egyéb funkciókkal is rendelkezik, mint például az ülésfűtés vagy áramvételezési lehetőség más eszközök számára.

A Steora Urban és Urban+ 19’’-os LCD kijelzője alkalmas a város híreinek, felhívásainak, képeinek vagy egyéb információknak a közzétételére. A Steora Urban okos-padnak a mindennapi folyamatos működéshez szüksége van vezetékes áramellátásra.     

                                 

A Stera CCTV növeli a közösségi terek biztonságát. Úgy terveztük, hogy az okos-technológia segítségével magasabb fokú megfigyelést, ezáltal nagyobb biztonságot lehessen elérni a közösségi tereken. A Steora CCTV minden oldalon egy-egy kamerával van felszerelve (összesen 4), így 360°-os élő képet közvetít. A kamerák alkalmasak éjszakai felvételre is a beépített infravörös fénynek köszönhetően. Az élő kép alkalmazáson keresztül online is elérhető vagy lehetőség van hálózati digitális felvevőn (NVR) történő rögzítésre. A pad ellenáll az időjárásnak és a vandalizmusnak. A Steora CCTV okos-padnak a mindennapi folyamatos működéshez szüksége van vezetékes áramellátásra.

Lehetőségek a Steora CCTV okospad kialakítására:

1) Élőkép és felvételek hozzáférhetősége a kezelőfelületen keresztül (Ethernet vagy optikai kábel) + merevlemez a padon belül.

2) Élőkép és felvételek hozzáférhetősége kizárólagosan a kezelőfelületen keresztül (Ethernet vagy optikai kábel) , a video nem kerül merevlemezen tárolásra (nincs merevlemez a padon belül)

3) A video-anyag a pad belsejében található merevlemezre kerül, a kezelőfelületen keresztül nem érhető el a tárolt anyag vagy az élőkép.

                               

Az okos-városok jövője. 

- A Steora az utcai padok egy új generációja. Szép és időtálló kialakítása mellett többféle funkcióval is rendelkezik.

- Tökéletes méretével és formájával a Steora bármelyik kültéri helyszínbe beleilleszkedik.

- Az erős homok fúvott acélszerkezet teljes mértékben időjárásálló és ellenáll a vandalizmusnak is.

- Vonzó külső, az energia hatékony mély-fekete napelemes egység kizárólag a Steora számára lett kifejlesztve és gyártva.

- A pad belsejében található fejlett vezérlőegység lehetővé teszi a töltést akkor is, ha a padon ülnek vagy a napelemes egység árnyékolt.

- A pad két töltésvisszajelző fénnyel ellátott USB porttal rendelkezik, alkalmas bármilyen USB-n keresztült tölthető eszközhöz. 

- A beépített vezeték nélküli töltő akril-üveg borítással van ellátva, ami lehetővé teszi a kábel nélküli töltést. Csak tegye az arra képes eszközt erre a felületre és töltse fel vezeték használata nélkül.

- A 433 Mbps* maximális sebességű Wi-Fi élvezetesebbé teszi a böngészést, mint valaha.

- A speciális vezérlő hírek olvasása, a szociális média használata vagy vásárlás közben segíti a biztonságos internethasználatot.

- A Steora lehetővé teszi a SIM kártyás, Ethernet vezetékes vagy optikai szálas internet használatot.

- A Steorában elhelyezett 15 érzékelő lehetővé teszi a pad körül történő események figyelemmel kísérését.

- Az érzékelők minden percben gyűjtik az adatokat a légköri állapotokról, a pad használatáról és a rendszer helyzetéről.

- Minden begyűjtött információ elérhető a vásárlók számára a kezelőfelületen keresztül.

- Bármilyen történés esetén a pad riasztja a tulajdonost és a technikai segítségnyújtásra létrehozott részlegünket is.

gyorslinkek
 
nbcorp © 2015